Bästa hundhotellen

Vill du åka iväg på semester? Kanske vill du vara borta länge eller så är det enbart en weekend som du behöver för att få lite ny energi och hitta på lite nya äventyr. Då är det såklart roligt om även din hund har möjlighet att följa med. Många väljer att avstå från att ta med hunden på resen, av den orsak att de tror att det kommer bli väldigt svårt och knöligt. Sanningen ser dock helt annorlunda ut. Idag är det lika smidigt att flyga med din hund som att hitta ett hundvänligt hotell. Varför ska hunden behöva stanna hemma när du ska glassa på stranden eller åka runt i shoppingens huvudstad?

Häringe slott

På Häringe slott kan både du och din hund njuta av sköna sängar, fantastisk natur och smakrika rätter. Under åren har många hundar satt sina tassar på slottet och det vackra naturreservatet ligger nära tillhands för de där perfekta morgonpromenaderna. Är det någon kväll som är lite extra populär för hundägare så är det nyårsafton. Här är det nämligen fyrverkeriförbud som råder, inte bara på slottet, utan på hela halvön.

Hotel Del Coronado

I staden San Diego hittar du Hotel Del Coronado som för inte för många år sedan valde att utöka hotellet och göra det djuranpassade. Här är det dock fokus på hundar som gäller och det bjuda på allt från vackra och bekväma rum till ekologiska aptitretare för både dig och hunden. Är du sugen på en drink kan du välja en av alla de olika hundtema som finns. Varför inte testa en Salty Dog medans du får hjälp med teknisk förvaltning av Nabo i mobiltelefonen. Du kan således njuta av din weekend med din hund, samtidigt som du tar hand om bostadsrättsföreningen här hemma.

Raithwaite Estate Hotel

Vill du ta dig en resa till England så måste du och din fyrbenta vän bo på hotellet i Whitby. Detta är ett riktigt lyxhotell för hundar där din vän bland annat kommer att få tillgång till ett mycket uppskattat hundspa med diverse behandlingar. Utöver trimning så erbjuds även flera olika typer av massager för din hund. Den som önskar kan även låta hunden ”sova borta” med en djurpassare och får på så sätt en djurfri natt.

Le Meurice

Har du mycket pengar i fickan och vill ta dig en tur till Paris? Då kanske hotell Le Meurice kan passa dig och din hund i smaken. Här ligger varje hotellnatt på cirka 8000 kronor, men räkna med att du då får ut en hel del av dina pengar. Din hund kommer att få ett välkomnande utan dess like, inte bara när ni går genom entrédörren, utan naturligtvis även under er vistelse på hotellet. Här erbjuds din hund en mycket lyxig och alldeles egen hundkorg att sova i och får även en specialdesignad hundskål för mat och vatten. Vill du inte gå ut med hunden själv finns hundrastare på plats.